Reisinfo

Hoe tot in Antwerpen te geraken

Hoe tot bij Boomerang te geraken?

Het hostel is centraal gelegen met openbaar vervoer voor de deur. Wij streven ernaar om te helpen uw verblijf in onze mooie stad zo aangenaam mogelijk te maken, en zullen ons best doen om u te helpen met een routebeschrijving. Antwerpen heeft bussen, trams en treinen om u naar uw bestemming te brengen met een minimum aan vertraging. We hebben ook stadsplattegronden tot uw beschikking in het hostel om Antwerpen beter te leren kennen.

Vanaf station Antwerpen Centraal

Vanaf het Centraal Station kunt u trams 12 en 24 tot “Nationale Bank” nemen. De rit is ongeveer 5 minuten. Van daaruit kunt u de Lange Leemstraat (onze straat) inlopen, wij zijn op nummer 95 gevestigd, op zo’n 200m van de Nationale Bank.

Als u niet wilt lopen, kunt u ook gebruik maken van tram 4 (richting: Silsburg) vanuit “Nationale Bank” voor twee extra stops. De tramhalte ligt op ongeveer 50 meter van onze voordeur, en heet “Antwerpen-Hemel”.

Vanaf station Antwerpen-Berchem

Aan de voorzijde van het Antwerpen-Berchem station kunt u tram 4 (richting Hoboken / Sint-Pietersvliet) nemen. De rit is ongeveer 5-10 min. De tramhalte ligt op ongeveer 50 meter van onze voordeur, en heet “Antwerpen-Hemel”. We zijn gevestigd op nummer 95.

Belgische Spoorwegen

Belgisch Openbaar Vervoer

Nederlandse Spoorwegen

Duitse Spoorwegen

Brussel Airport Aankomsten